How sweet you are ♥

assalamualaikum
and hye sayang sayang sekalian 




tengok nehh? ader orang cakap kitaorang sweet. tang mane ntah sweetnye kitaorang nehhh. appricate each other.

mehh sini aku kasi glamer sikit pada sape yang like status aku nehh. hiewhiewhiew. alaa. bukan selalu ponn aku glamer kann korang kenn? :)






#awak. saya nak beritau awak thanks sangat sangat taw selalu ader dengan saya. every second,every minute,every hour you still besides me. awak tak penahh tinggalkan saya walaupun sesaat. time saya sakit dulu awak selalu tanya saya. 'dah makan ubat kew belum?' 'hey awak dahh makan ubat kew belum?' banyak kali awak tanya saya kenn? sebab awak tahu yang saya nehh susah nak makan ubat kenn? dahh sakit teruk baru larhh nak makan ubat. ^_^v




2 comments:

muhammad fadhzli said...

sweet nya

miela lula said...

sweet macam gula gula kapas kenn? XD