Tak guna blogskin!

assalamualaikum!
and hye semuaaaa. rindu miela tak? ;P


semalam on jep twitter and facebook ramai sangat yang tanya 

'pegi mana lama tak nampak?'

masa dekat tempat keje ponn ramai yang tegur. 'ehh awak. pegi mana? lama tak nampak. kemana menghilang?'

hohoho. rindu miela lettew kann? alaaa. elelelele. sweet betul larhh korang nehh. main main rindu pulak dahh. hikhik. 

dulu tiap tiap hari korang hadap muka miela kann? yelah. sebab time tuh miela duk rumah. tak buat pape sebab tuhh larhh asyik ader muka miela jep dekat mana mana. hehe. ^_^v

semalam check cbox ramai yang cakap blog miela nehh comel. ehh. yeker? comel kew? timacihhh. takder larhh comel mana ponn. biasa biasa jep larhh. ;D

miela tak guna blogskin ponn. miela edit sendiri okeyy. tapi tader larhh sampai coding code hape semua tuhh kann. miela guna simple template.

banyak tutorial dari kak lyssa,abg apit, abg wanhazel yang miela guna. kalau siapa nak blog dea comel sila larhh guna tutorial beliau. pastikan korang jangan tertinggal satu pon code. kalau tertinggal memang konfemm tak jadi. 

tak salah kita nak hiaskan blog kita tapi jangan larhh sampai melampau lampau sangat. yang penting dekat sidebar kita kita tuhh jangan sarat sangat. kalau tak nanti page kita berat. orang akan cepat cepat tekan (x) tuhh taw?

yang penting biarlahh sedap mata memandang. kemas and susunan dea teratur. tulisan ponn jangan larhh ambik yang boley buat mata orang juling nak membaca. cehhhh. bagi tips macam blog dea dahh perfect sangat jep. yea dak? TT_TT

heaven gila bila dapat cuti nehh. at least dapat larhh jugak nak bangun lambat. biasanya selalu bangun awal. :P
then,next week kena transfer ker jerantut pulak. hmm hmm. tak suka betul larhh. dah larhh tak rapat mana dengan orang sana. kalau tak pegi sana takper tak? and again tak dapat cuti lagi. hmm.

thenn new year ponn sambut dekat tempat keje jep. hmm. sad life. TT_TT
takper. 2.1.2013 nanti nak pegi enjoy. lepas dapat gaji terus pegi enjoy. bhahahaha.

okeyy larhhh. nak pegi basuh kasut kejap. tadi mendung jep. tuhh yang malas lagi basuh kasut tuhh. ;P 


2 comments:

yana aina said...

simple .. tp menarik ^^

ELFarahin said...

Jom JOIN ni :)
http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/12/25-random-facts-about-me.html