Segmen : + Follower 2013


follower : 353
dah dekat 2 tahun dahh berblogging nehh tapi bukan blogger yang tegar. so,saya nehh lebih kurang macam newbie jugak larhh kann? hehe.  =='



20 comments:

kekapas berceloteh said...

done follow #354

datang dari segmen yang sama :)

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/segmen-follower-2013.html

Yaya NHA said...

Senarai peserta sudah siap , Mari kita tengok , Anda di senior section or Newbie section . Hehehe , Alang-2 tu promotee la sekali ye . XD

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/senarai-peserta-segmen-followers-2013.html

FarahilyaIsmail said...

done follow you.
datang dari segmen yg sama.do the same okay ...
bye!!!

http://mayaismile.blogspot.com/2013/01/segmen-follower-2013.html

NurulMirotic[NSHS] said...

Salam singgah dari segmen yang sama ^^ Done follow you . Follow me back oke ^^ Tengs . .

http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/01/segmen-followers-2013.html

anis suryanie said...

hye darl!

from same segment here, folo u - absolutely done!

http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/01/segmen-follower-2013.html

Qynisma said...

salam ukhwah mini :)
Folo awk dari segmen yg sama.

jemput singgah : http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-follower-2013.html

Diera Tekikushika said...

dtg blog awak dari segmen sama. salam perkenalan. haa jom g blog kita pulak eh.

http://www.dieratekikushika.my/2013/01/segmen-follower-2013.html

g0rgeous said...

stopping by and come from the same segment :)
done with following!

follow balek at fatinabihah.blogspot.com
looking forward to see u! :)

fara tyqa said...

fara dr segmen yg same .
singgah sini n follow . =D

http://daxkechixsonly.blogspot.com/2013/01/segmen-follower-2013.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . follow blog ni kalau sudi ye :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-follower-2013.html

Nao Mei said...

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-follower-2013.html

follow dari segmen yang sama...sudi-sudi mai sini balik.. :)

Murni Afiqah said...

Salam =) Followed!

http://duniaitusfera.blogspot.com/2013/02/segmen-follower-2013-by-yaya-nha.html

duriansonata said...

salam..dtg dr segnen yg sama..done folo u..hope sudi dtg jenguk kita balik^^

Yaya NHA said...

PERHATIAN . ADA UPDATE YG GEMPAK , SILA KE BLOG YAYA UNTK MAKLUMAT .
http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-follower-2013.html

Ubaidullah Jaafar said...

Join sama =) http://www.ubaidullahjaafar.my/2013/02/segmen-follower-2013.html

Fadzlun 'Aqilah said...

dari segmen sama .
done follow :D

http://fadzlun.blogspot.com/2013/02/segmen-followers-2013-by-yaya-nha.html

sayidah napisah said...

dtg dr segmen yang sama. sudi lah follow saya balik :)

http://memburucintamu.blogspot.com

sayidah napisah said...

dtg dr segmen yang sama. sudilah follow saya balik :)

http://memburucintamu.blogspot.com

Nor Aznida said...

nida dtg melawat :)

Delimasari said...

dari segmen yg sama
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/01/segmen-follower-2013.html