Manusia biasa.





'awak pikir awak pakai macam tuhh kiranye awak macam najwa latiff larhhh'



mungkin dea rasa dea just suka suka. niat untuk bergurau. okeyy. tak ambik hati sangat kannn. biar larhh orang nak cakap apa ponnn.

tapi awak. sy just nak bagitau yang saya adalah saya. saya tader niat nak tiru siapa siapa ponn. nak tiru artis kew hape aper ponn. :)

saya pakai apa yang saya rasa selesa. nak cakap saya suka make up ponn tak jugak. saya just pakai bedak jep. tader eye shadow,celak,blusher bagai. 

seorang yang sangat simple bila keluar. tader masa nak berjam jam duk depan cermin pikir nak pakai baju apa. apa yang saya rasa nak pakai,saya pakai.

orang yang selalu keluar dengan saya akan taw saya nehh macam mana. saya tak suka sangat pakai ala ala perempuan nehhh tapi dah ader orang nak tengok saya dressup macam nehh. nak buat macam mana.


saya jugak seorang insan yang biasa. yang menagis sebab cinta,yang kuat merajuk disebabkan hal yang remeh temeh,yang ingin disayangi dan menyayangi,yang suka bergelak gelak tak hengat dunia,yang kuat cengeng bila berhadapan dengan masalah. kita semua sama jep. tader yang beza. ;)

1 comment:

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

pakai la apa pun , janji kita selesa n tutup aurat :)