Rumah Sewa RM 50

assalamualaikum!

okeyy nehh beberapa minggu lepas punye cerita. okeyy dah taw dah lama tapi jangan nak buu buu sy howkeyhhh!

ingatkan cerita dea ala ala highland tower tuhh sebab dea berunsur usur seram. dah siap bawak lagi yassin dalam beg. sebab takot ape ape terjadi kat diri sendiri. hahaaha. punye larhh takot kann. macam cter tuhh ajet ajet seram sangat jerr. =='


last last tengokk lerr sangat kechiwa sangat biler tengok citer tuhh. tak paham jalan citer langsung. banyak yang lawak. terpikir pulak neh citer lawak kew citer seram nehh? ishh.

bayangkan dea punye lighting tuhh semua tak macam real ponn. macam sengaja dibuat buat. erghhh. menyesal tak sudah tengok citer tuhh.


the siblings! :p

lepas habis tengok movie then kiteorang merayap kat kedai popular. adik sibuk nak cari calculate kita sibok nak cari novel yang best best. hikhokhikhok.

punye larhh lama kat situ adik tak beli pon calculate. haaa bengang tak bengang. nasib larhh hakak dea nehh jumpe jugak novel yang bestt. haha.

terpisah kejap kiteorang. neh dah masuk segmen date pulak dahh. jumpe plak bakal adik ipar. jambuu abis bakal adik ipar guwa nehh. kekeke. nak tegelak ponn ader. nasib baik larhh pandai cover. so gelak dalam hati jer larhh karang mula larhh nak cakap aku gila gelak sesorang. =='

then tinggallah akak akak jerr nehh haaa meronda satu mall tuhh semata mata nak beli barang perempuan. ehh macam lucah jer ayat. nak beli pencuci muka untuk pore face jer ponn. haha. ayat nak kebabomm jerr.

sorry yea kesayangan. kebanyakkan lately jarang nak update. bukan sebab malas tapi disebabkan kurang rajin jerr. nehh ponn nasib baik larhh tader orang yang nak kacau. kalau tak memang tak terupdate larhh pasal entry nehh. haha.

last but not least doakan sy cepat sembuh dari penyakit demam nehh taw? dah nak dekat 4 hari dah demam nehh. wuuuu. 

k byee byeee. 

2 comments:

Arman said...

Nasib baik tak tengok citer kelakar tu(highland tower)kih2x, kalo tak rugi saja.. apapun semoga demam cepat sembuh.. dari sahabat ⇨┬║Senikk┬║

Pudin said...

starting macam dah tahu je nak kene buuu......

nak buuuuuuuuuu skali......haha....buuuuuuuuuuuuuuuuuuu buuuu buuu buuuu....ahaksss....

nak tanya adik tu sape yer?
datang dari mana adik?
----tetiba----

tulisan x kene la situasi...
banyak nak buat tertanya tapi tak kesampaian..maybe daripada pembacaan novel tu nnti dapat la attract utk pembaca rasa apa penulis cuba sampaikan....

*semoga berjaya...

(tidak komen jika ruangan komen xde)