Jom Berayaaa. ;D

assalamualaikum.
hye korang. amacam? still dalam mood beraya kew nehh? ahaks!

beraya beraya jugak kepada hadik hadik yang akan menghadapi exam tuhhh. jangan dok enjoy sangat yeaa. pegi baca buku *dengan nada yang keras*

sorry larhh dahh lama tak update. sebab tader idea nak update. hihi. miela bukak blog pastuhh log out. tapi miela blogwalking blog korang taw. cuma tak tinggal jejak jep. 

ouhh,sebelum terlupa tenkiuu kepada DEEN HOTFM kerana beri kad raya nehh kepada miela. tenkiuu yeaa. ;D


comel and simple sangat sangat. 


hari rabu yang lalu ( hari raya keempat ) miela keluar dengan ayid. janji dengan dea nak jumpe dekat explanet. masa tuhh dahh kelam kabut dahh. ingatkan dahh lambat. punye larhh bersiap cepat.

sampai jep dekat explanet dea tak datang datang lagi. aisyemennn. memang menyirap darah nehh haa. dekat setengah jam pulak tunggu ayid dekat situ.

kat explanet paham paham jep larhhh. kalau dahh duk sorang sorang dekat situ dahh konfemm konfemm larhh kena ngorat. alahai,sabor jep larhhh. tweet jep larhh bebanyak dengan kawan. ;P


*setengah jam kemudian*


sampai jugak minah nehh rupenye. ingatkan nak suruh aku duk dekat explanet sampai hari esok. hishhhh. sabor jep larhh dengan minah nehhh.

ekceli ingat taun nehh nak beraya ramai ramai tapi macam 3 tahun yang lepas. tapi apa kann daya. masing masing buzy. TT_TT

terpaksa larhh merempit berdua dengan ayid nehhh. first memang tak taw nak pegi rumah sape. tak rancang langsung. ahaha. sengal tak kiteorang nehhh?

time tuhh larhh jugak sibok nak call semua member. tanya ader dekat rumah kew takk. masa tuhh larhh jugak masing masing semua busy. aha. memang bagus sangat sangat wehhh. -,-

first pegi rumah azilah dulu. untung ader dekat rumahh. kalau tak tak taw nak beraya rumah saper. thennn pegi umah member ayid. thenn pegi rumah asnah. ehh? hehe. ^^,


ayid miela qurra. ( TINGGI with pendek ) hhihi.


and lepas tuhh. hadi call ayid cakap yang dea ader dekat rumah. terus pegi umah deaorangg. sampai sampai perghhhh. ramai nye orang yang tak kenal. -..-

lek buat cool jep. buat baik jep jangan buat jahat. ehh? silap silap. diam jep. buat sopan jepp. huahahaha.

pastuhh kia ajak pulak datang rumah dea. pegi join sekali dengan member member hadi. kat umah kia tak makan mende ponn. minum air jep. dah tak larat dahh nak makan.

thenn idham ( member sekelas hadi ) ajak beraya umah dea. wuwuwuwu. rasa malas jep nak beraya dahhhh. dah larhh kepala pening pening lalat.

siyess uhhh. dan dan nak balik tetibe H U J A N lebat plakkk. memang terbaik larhhh wehhh. orang nak balik tydo,boleyy pulak hujan lebat.

terpaksa larhh tumpang berteduh dekat rumah idham dulu. beborak kenal kenalkan diri. cewahhhh. kemain lagi ayat ehhh.

tapi nak taw takk,ader orang tuhh bila jumpe depan depan tak nak ponn borak dengan kita. pegi tengok citer dekat computer idham. tapi bila dekat facebook kemain lagi dea. ;P

5 comments:

cik yuyu said...

waahhh seronoknya beraya ramai-ramai.. yuyu nak beraya umah membe semua sibuk. busy.. inilah itulah.. hemmmm.. sad..

miela lula said...

hehe. tuh ponn kebetulan jep kak. kalau tak raya berdua jep. TT_TT

Lampoo Neon said...

waahh..untung r bole tumpang umah 'idham'..
hahaha..

miela lula said...

tuhh larhh. nasib baik tuan umah tuhh baik. hehe. ;D

LampO_o Neon~ said...

tuan rumah tu mmg baek pom..
tau dah..
hahahaha