Selamat yeaa korang! ;D

assalamualaikum.

sihat takk korang korang and korang semuaaa? bangus larhh kalau sihat. miela jep tak sihat nehh. semalam kepala pening pening. tekak gatal gatal. badan panas. sekarang nehh mata pulak yang sakit. :(

ader larhh salah makan mende tuhh. adehhhh. mencikk btoyy camnehh. time time nak raya nehh larhh nak sakit nye. time tengah lapar arytuhh tak nak sakit. ehh? haha.


hanya nehh jep yang mampu diberi. sorry larhh kalau buruk yeaa.
ekceli nak buat kann 'kad raya' tukk korang edisi lain. tapi malangnye masa asyik sibuk jep. terlebih masa diutamakan di twitter dan facebook. hehe. ;D

sorry larhh yeaa. tapi okeyy what. at least ader larhh jugak kannn (walaupun buruk ). miela still ingatkan korang. muehehe.

disempatan ini saya MIELA LULA ( nama gelemer ) ingin memohon maaf andai kata ader yang terguris kata masa saya mengendalikan belog buruk saya nehh.

sesungguhnye saya nehh hanya larhh insan biasa yang tak terlepas dari membuat kesalahan. maafkan diriku yang kerdil di muka bumi ini yea wahai rakyat rakyat yang tengah membaca entry saya nehh.

ciss ayat memang tak nak kalah kenn? mesti nak ayat kebabomm jepp. harus larhh nakkk! haha. 

firstly nak beritau untung larhh korang kampung korang jauh jauh. kampung miela dekat jep. uishhh. tak best larhh kampung dekat dekat nehh. tader feel nak balik kampung taw. TT_TT

nak balik kampung tuhh elok elok larhh bawak kereta tuhh yeww. karang terlebih eksited karang bahaya. mengundang kemalangan pulak. ingat larhh orang tersayang dekat kampung tuhhh.

mesti korang tak nak orang yang tersayang tuhh menagisi pemergian anda kann? permegian balik kew rumah takper larhh. takot pemergian lain plak karang. haaa. naiyaa.

makan kuih raya tuhh jangan banyak sangat. tinggal sikit untuk tetamu yang diundang tuhh. karang tak pasal pasal tetamu korang tak dapat merasa kuih raya korang. yelah dah korang makan habis. ;P

tuhh jep larhh kot. idea nehh sebenarnye banyak lagi. tapi mata neh jep yang sakit. tak boleyy pandang skrin lappy nehh lelama. 


LAST BUT NOT LEAST SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR NO BATIN YEA. ;)

2 comments:

Nurrul said...

Selamat Hari Raya !
Berhati ketika pulang ke kampung dan semasa beraya ! ^^

miela lula said...

selamat hari raya jugak nurul. ;)
hehe. awak ponn sama taw?