Jadi trends?

assalamuailakum!

baru lepas blogwalking blog orang lain. lepas sorang sorang. lepas tuhh bukak twitter plak. bosan uhhh duk umah. nak keje tapi mama tak kasi pulekkkk~

yelah. kalau keje karang time tuh larhh family sibok sangat nak jejalan. deaorang memang suka tinggalkan miela duk sorang sorang kat umah nehhh. ~.~

and tengok trend tetibe nampak nehhhh. 




jad trends lagi? grrr. apsal larhhh jadi trends lagi nehh? tader mende lain kew nak jadi trends? aper yang best larhh sangat pasal mentalah tuhhh sampai satu dunia dok sibuk sibuk sebut?

bila tengok video tuhh dekat youtube tader larhh bestttt sangat. terkinja sana terkinja sini. lompat sana lompat sini. grrr. -,-

dah lama dahh mende nehh jadi trends. macam macam deorang cakap pasal Gangnam Oppa Style nehh. ader orang cakap Gangnam Oppa Style nehh maksud dea 'saya mahu jadi yahudi'. err,tak taw larhh kann betul kew takkk~

2 comments:

Fayz Akmar said...

jgn jahanam sudah.. haha

miela lula said...

ahaa. taw takperr. ;D