Siapa Afie Khalid?

assalamualaikum.

fuhh. letihnyeee. semua member miela im tadi. kekeke. mula mula malu larhh jugak kannn? yelahhh. tak kenal ponnn saper. miela dah larhh jenis pemalu. -,-

thenn terpaksa larhh tebalkan muka nehh haaa. mula im start dari laki yang hensengg dari yang tak hensenggg. ehh? *tipu jep tuhh

bagi korang yang tak taw apa yang dok merapu and merepek nehh sila tengok dekat sini yea SAYANG. miela hupdate masa pagi tadi. so,ramai lagi yang tak taw kot.

*nak jugak tepek buat kali yang kedua. :P

ramai yang tanya. contest nehh untuk aperr? sape afie khalid tuhh sampai nak kena like segala? untuk pengetahuan semuaaa. afie khalid tuhh adalahhhhh *ehhh? betoy kew korang tak taw nehh?

ahaaa. ekceli afie khalid nehh lelaki yang hensem. eh ehh. afie khalid tuhh cover lagu kat you tube larhhh. tak cayer ceba taip afie cover dekat you tube tuhh. :P*ehh. betul kew tak hape yang aku tulis nehh?



Tasha Manshahar - be mine (Male reply) Afie Khalid

haa. best takk suare dea? best takk? best takk? muehehe. bes kann? hihi. miela kenal afie khalid nehh ponn dekat you tube jugak. masa tuhh dea jadi cover untuk lagu najwa latif ( i love you )

ingatkan dea bf najwa latif. yelah dah tajuknye i love you kann? rasa macam mesti ader special kewkann? last last dapat taw yang dea nehh just cover untuk lagu tuhh jep. hikhik.

k larhh. nak makan nuget larhh. lapauu. dari tadi tak makan. dari tadi makan ceklat kadberi blackforest jep nehh. dari tadi promote gambar tuhh. k bai bai. ;D

2 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

tak dapat buke pon link sayang 2 T_T

miela lula said...

larhhh. yeker? TT_TT nehh link dea. http://onlybudakpurpleshj.blogspot.com/2012/09/contest-sign-name.html