I'm okeyyy!


assalamualaikum.

siapa cakap single itu best? cepatttt! siapa cakap single tuhh besttt? okeyy. sometime jep single tuhh best. bila dah lama lama jadi 'forever alone' nehh. seriously tak best sangat taw?

biasa bangun pagi pagi ader orang send 'morning sayang,i lefuuuu!'. tapi sekarang nehhh? sekarang nehh dahh sunyi sepi. pepagi tengok jam jep dekat fon. -.-

biasanya kalau kita sedih kita akan beritau dekat someone yang special di hati kita. bila kita dahh luahkan segala galanya kat dia. semua masalah kita akan ringan sikit.

time kita sakit,dia ada di sisi kita. tiap tiap hari dia akan tanya 'sayang,macam mana? okeyy dahh kew hari nehh? sakit lagi takk?' :')

dia selalu pesan dekat kita 'sayang jangan tidur dahh lepas asar taw? kalau tidur jugak,malas nak contact selama seminggu. padan muka! HAHA! *gelak jahat*'


tapi tuhh semua dulu. now dahh jadi kenangan jep. :')


bangun pagi pegi kat senyum depan cermin. tak boleyy dahh nak senyum depan fon. sebab dahh tader saper yang nak wish morning dahh macam dulu.

sekarang nehh dahh tader dahh macam dulu. fon ponn tak payah nak beria nak check ader msg masuk kew tak. sebab memang dahh taw. tak kann ader msg yang masuk ponn.

bila lepak kat bandar dahh pesan dah kat hati nehh. bersediia larhh untuk jeles. keluar dengan bf/gf. kita jep yang keluar dengan member.

yeaa yeaa. jeles taw? sangatt jeles. tapi apa boleyy buat kann? redha jep larhh. nak buat aper lagi? nak cari pengganti? ahaaa. bukan senang taw nak cari.

memang larhh bersepah kumbang dekat luar sana. tapi berapakah kumbang yang baik? berapa kumbang jep yang boleyy care pasal kita? haaa.

memang susah nak buang orang yang kita pernah kita sayang suatu masa dulu. bukan senang ouhhh. susah sangat sangat. tapi kita terpaksa jugak buang dia. :')

sekarang dahh tak on sangat dahh facebook,selalu on twitter jep. sebab ex miela tader acc twitter. dea ader acc facebook jep. hihi. 

don't worry. i'm fine. ^_^v

7 comments:

Hanna said...

Big girl don't cry. Be tough k dear =)

Cik Wani said...

been there, done that..tiap kali teringat kat dia, cpt2 ingat kat Allah swt..inshaAllah Allah mudahkan lupa kat dia :)

Nasuha said...

kumbang bkn seekor..

Zyra1121 said...

anda di tag untuk segmen blog FZ.. sila lihat blog saya.. hehe.. peace :P

miela lula said...

okeyy. :')

miela lula said...

amin. mudah mudahan. :')

miela lula said...

tapi kumbang tuhh yang paling miela sayang. :)