Segalanya dah berubah

assalamualaikum!

dah lama rasanye tak update kann kann kann? yelahh. asyik sibuk join segmen jep kann? hmm. tapi takper. now jarang dahh kot nak bersegmen nehh. kot larhh kann? hihi. 

dengan ini belog miela dahh berwajah baru dahh. ouhh yeahhh. dahh tader dahh only one tuhh. now dahh tukar jadi Miela Lula. kalau tak percaya tengok kat atas tuhh. hikhikhik. ;D

wahai dunia. lihat larhh belog daku yang sudaa berubah wajah nehh. acececehh. 

haaa. see? comeyy takk? kali ini ambik theme hitam plus pink plus pepel sikit. muehehe. mulanya nak ambik kaler hitam dengan pepel. tak taw larhh acano pink boleyy tetibe sesat pulak dekat situ. bhahaha.

header by : Miraa Hussin

full edit by : Miela Lula

ekceli header tuhh jep miela ambik dekat miraa hussin. yelah,eden tak gheti nak buat header sendiri. terpaksa larhh ambik header yang dibuat khas dari miraa hussin. sodeyy botoyy.

okeyy larhh. tuhh jep yang nak beritau sebenarnya. nak sambung bertweet dengan kawan kawan pulak nehh. bai baii. :*

6 comments:

Nurul Aini said...

Waa..cantik sangat-sangat..comel. ^__^

Dear, komen blog ada awak words verification..hehe..

http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/10/tutorial-cara-setting-comment-box-dan.html

miela lula said...

hihi. tenkiuuu. :* ehh? ader ehh? tak perasaan uhh. kejap kejap. nak pegi hapuskan kejap. hikhik. btw tengs ehh sebab beritau. ;D

therosputih said...

dah beralih arah ke...baru je kjp td singgah ada lg gmbar only one tu...

Yana Aina said...

kemas blog .. ^^

miela lula said...

hihi. tenkiuu. ^_^v

miela lula said...

hihi.