Sakit sangat!

asslamualaikum!mohd ashriq! *jeritttttttt* kenapa awak buat saya macam nehh? kenapa? kenapa? kenapa? apa salah saya dengan awak. cuba cakap dengan saya. 

kenapa awak nak saya benci sangat dekat awak? kenapa? sebab awak banyak kali buat saya sedih? sebab awak banyak kali buat saya sakit hati? macam tuhh?

awak,kalau saya tak kisah pasal semua tuhh. kenapa awak nak kisah? kenapa? kenapa? permainan apa yang awak cuba nak main dengan saya nehh? cuba cakap sikit. nak tahu jugak.

yea. memang betul awak beri saya derita. tapi awak jugak beri saya bahagia. saya tak tipu. tak pernah rasanya ader orang bagi saya bahagia macam nehh. hanya awak sorang jep.

semalam hati saya sakit sangat sangat awak. awak anggap macam saya nehh macam tak wujud jep dalam hidup awak kann? saya banyak kali tanya awak. saya nehh apa dalam hidup awak?

awak cakap saya nehh dah macam wife awak. kalau betul awak anggap macam tuhh. kenapa awak tak jaga saya nehh betul betul? kenapa awak biarkan saya sunyi? kenapa awak biarkan saya sakit hati? kenapa awak?

saya tak tahu sampai bila saya boley bertahan dengan awak. saya tak taw. kalau nak diikutkan dah lama dahh saya tinggalkan awak taw? tapi saya tak nak! sebab saya sayang sangat sangat dekat awak!

saya tak nak awak jadi macam dulu. diri awak yang dulu teruk sangat sangat! saya tak nak mende yang sama berulang lagi dekat awak. :'/

saya dah janji dengan akak awak yang saya nak jaga awak elok elok. awak banyak kali cakap akak awak dah tak kisah pasal awak. tapi saya kisah. kisah sangat sangat!

saya pernah cakap dengan awak yang saya lebih penting awak dari diri saya sendiri. tapi time tuhh awak marah saya kann? awak cakap jangan pentingkan sangat diri awk sebab awak tak nak saya sakit.

tapi saya langsung tak pernah kisah pasal tuhh. awak sakit,saya pon akan pon akan rasa sakit tuhh. yea.  meybe awak tak percaya. tapi itu larhh kenyataan nye!

tapi takper larhh. bukan sekali dua awak sakitkan hati saya nehh kann? dah banyak kali dahh kena. sampaikan saya ponn dah biasa dengan semua nehh.

it's okeyy. anggap jep larhh yang saya nehh robot yea? anggap jep larhh saya nehh tader perasaan. takper saya tak kesah ponn. demi awak saya rela ketepikan perasaan saya nehh. :']

No comments: