Hurt?

assalamualaikum.
hye korang. dahh makan kew belum? 

ader something nak citer dekat korang. tapi panjang sikit kott. kalau rajin korang baca larhh yea. :D

AWAK! MAAFKAN SAYA SANGAT SANGAT AWAK! SAYA TAK MAMPU NAK TIPU DIRI SAYA SENDIRI LAGI. CUKUP LARHH SAMPAI DI SINI LAGI. SAYA NAK TULIS SEPUAS PUAS NYE DEKAT SINI.

KENAPA AWAK? KENAPA? SUSAH SANGAT SAYA NAK LUPEKAN AWAK. MUNGKIN BETUL CAKAP ORANG KANNN. BUKAN SENANG NAK LUPEKAN ORANG KITA PERNAH SAYANG DULU.

KENAPA AWAK BOLEYY SENANG SENANG JEP LUPEKAN SAYA? SEDANGKAN SAYA TAK BOLEYY NAK LUPEKAN AWAK? KENAPA AWAK? KENAPA? :’(

KALAU DULU. SAYA SELALU STALKER FACEBOOK AWAK. SAYA STALKER SEBAB SAYA NAK TENGOK AWAK BAHAGIA KEW DENGAN GIRL AWAK TUHH. SEBAB TUHH JEP.

KALAU AWAK BAHAGIA,SAYA PONN CUBA BAHAGIA UNTUK AWAK. EVEN ITU PEKARA YANG MENYAKITKAN HATI SAYA. SAYA AKAN CUBE!

SAYA YANG DULU PENAH BUAT HATI AWAK RASA KOSONG KANN? MAAFKAN SAYA AWAK. BARU SAYA SEDAR. EVEN KITA ANGGAP PEKARA TUHH KECIK TAPI KALAU MELIBATKAN HATI DANN PERASAAN MENDE TUHH AKAN JADI ‘PARAH’

SAYA LARHH MANUSIA YANG KEJAM KANN? TAPI AWAK JANGAN RISAU. NAMA SAYA DALAM HATI AWAK TUHH DAHH CLEAR DAHH. DAHH TADER DAHHH. J

HARI SELASA HARI TUHH SAYA JUMPE ORANG SEAKAN AKAN MACAM MUKA AWAK. SAYA JADI TAKOT. KALAU SAYA BETOYY BETOYY JUMPE DENGAN AWAK. APER YANG NAK CAKAP NANTI?

AWAK PONN TENTU TAK SUDI TEGUR DENGAN SAYA KANN? YELAH. ORANG YANG TERGAMAK MEMBUAT HATI AWAK KOSONG SUATU MASA DULU.

TAPI AWAK CAKAP AWAK DAHH MAAFKAN SAYA KANN? TERIMA KASIH AWAK. SAYA RELA JADI KAWAN AWAK DARI JADI MUSUH AWAK. :’)

SAYA INGAT LAGI MASA AWAK SEND MSG KAT SAYA HARI TUHHH. SAYA INGATKAN MEMBER MASA SKOLA SAYA. BILA TENGOK BALIK NAMA RUPANYE AWAK. AWAK GELAK JEPP TIME TUHH KANN?

TAPI SAYA NAK BERITAU AWAK SOMETHING. HATI SAYA PONN DAHH KOSONG MACAM MANA AWAK KOSONGKAN HATI AWAK.

JANGAN RISAU. SAYA DAHH TADER PERASAAN DAHH DEKAT AWAK. CUMA SAYA TAK BOLEYY LUPAKAN AWAK JEPP.

MAYBE SEBAB BANYAK SANGAT KENANGAN MANIS KITA BERSAMA. SAYA TAU APER YANG AWAK SUKA,APA YANG NAK,MENDE APA YANG AWAK SAYANGKAN.

YEA. SEMUA SAYA TAW. BILA SAYA PANDANG SEMUA MENDE TUH,SAYA MESTI TERINGAT DEKAT AWAK. MAAFKAN SAYA. SAYA TAK MAMPU NAK LUPEKAN TUHH.

KESALAHAN KITA ATAS KERTAS,KITA BOLEHH PADAM DENGAN PEMADAM. TAPI KENANGAN KITA TAK BOLEYY NAK PADAM. +.+

SEKARANG NEHH FON  SAYA DAHH ‘SILENT’ DENGAN WISH MORNING DARI AWAK. GURAU SENDA DENGAN AWAK. PERKATAAN ‘LEBIUU’ DARI AWAK.

NOW I REALLY MISS THAT! AWAK SELALU ADER DENGAN SAYA. EVEN KITA JAUH. TAPI HATI KITA DEKAT.

AWAK PERNAH MARAH MARAH SAYA SEBAB SAYA SELALU SANGAT MINUM AIR BERGAS. AWAK CAKAP DEKAT SAYA JANGAN MINUM BANYAK SANGAT. NANTI SAKIT.

BILA SAYA SAKIT,AWAK SELALU TANYA SAYA DAHH MAKAN UBAT KEW BELUM. AWAK SURUH SAYA MAKAN UBAT CEPAT. AWAK SANGGUP TUNGGU SAYA SAMPAI SAYA HABIS MAKAN UBAT.

MASA SAYA ADER PROGRAM HARI TUHH,SAYA CAKAP DEKAT AWAK YANG SAYA TAK ADER MASA SANGAT NAK TEXT AWAK. AWAK SANGGUP TUNGGU SAYA SAMPAI SAYA ABIS AKTIVITI KANN? AWAK CAKAP AWAK NGANTUK SANGAT. KESIAN AWAK TERPAKSA TUNGGU SAYA.

SAYA PAHAM. DEKAT KUL 12 LEBIHH BARU SAYA BACA TEXT AWAK. MASA SAYA BACA TEXT AWAK TUHH SAYA NAK MENAGIS PONN ADER. SAYA RINDU SANGAT DEKAT AWAK. SEHARIAN TAK TEXT DENGAN AWAK.

KALAU DAPAT CONTACT PONN KEJAP JEPP. SAYA DENGAN AWAK MANA PENAH PISAH LAMA LAMA DENGAN AWAK KANN? SELALU BERSAMA.

KALAU SAYA ADER DALAM KELAS PONN,SAYA STILL TEXT DENGAN AWAK. KALAU TIME AWAK KERJA PONN AWAK SELALU CONTACT DENGAN SAYA. AWAK CAKAP BIAR JEP LARHH. TEXT JEP. :)

SAMPAIKAN ADER MEMBER SAYA JELES TENGOK KITA. DEAOWG CAKAP KITA NEHH SWEET COUPLE. HEHE. KITA BUKAN SWEET COUPLE PONN. KITA SWEET SOUR KANN? :D

AWAK INGAT LAGI TAK DENGAN NAMA ‘MIEZAF’ TUHH? SAYA YANG BUATKAN KANN? AWAK CAKAP DEKAT SAYA. WAHHH. SAMBUNG NAMA. :’)

HEHE. KALAU DULU TADER SAPER PONN TAW SAPER ‘MIEZAF’ TUHH. TAPI SEKARANG NEHH RAMAI SANGAT DAHH YANG TAW.

SEKARANG NEHH DAHH PUKUL 2.52 PAGI. SAYA PONN BELUM TIDUR LAGI. MACAM MANA NAK TIDUR KALAU SELESEMA.

LAST BUT NOT LEAST SAYA HARAP AWAK DAPAT GIRL YANG BOLEYY JAGA AWAK DENGAN BAIK. GIRL YANG BOLEYY BUAT AWAK BAHAGIA. GIRL YANG TAK PENAH BUAT HATI AWAK RASA KOSONG. HOPE AWAK BAHAGIA DENGAN DIA YEAA. HALALKAN MASA MASA SAYA DENGAN AWAK DULU YEA. SAYA BAHAGIA DAPAT JADI GIRL AWAK SUATU MASA DULU.

P/S : CITER NEHH TULIS TENGAH PAGI TADI. BARU SEKARANG NAK PUBLISH. HEHE. ^_^V

2 comments:

man said...

jadikan ia pengalaman yang mematangkan dalam menemphi kehidupan.

miela lula said...

yea. betoyy cakap awak tuhh. :')