Kau couple dengan sape sekarang?

assalamualaikum.
hye korang semua!

sihat kew? hari nehh lambat sikit bangun pagi. sebab kul 4 pagi baru tydo. yea yea. 4 pagi baru tydo. *kalo tydo lambat ponn haram aku nak bangun awal.

macam biasa larhh kann. bila bangun tydo terus online. ehhh! bukan! terus pegi gosok gigi dulu. pastuhh baruu online ngee~

tengok tengok ader member aku yang sama study dekat kelantan tuhh online. whoaaaaaaa. tapi aku tak tegur ponn dea. main poke poke dulu. pastuhh baru dea tegur aku. :D

seriously aku ghinduuuuuuu sangat sangat kat dea. biasa larhh kann. bila duk jauh jauh baru kite ghindu kat orang tuhh.

kalo duk dekat dekat saper yang nak ghindu kannn? yelah. tiap tiap hari mu tengok muka aku. aku tengok muka mu.

dulu ingat lagi dea siap suh aku kawen dengan orang kelantan lagi taw. semata mata senang nak jumpe dengan aku. whoaa. punye larhh sayang kat aku kenn?

siap suruh aku kawen dengan orang kelantan lagi. hihihi. insyaallah sayang. kalo jodoh aku dengan orang sana,aku kawen larhh dengan orang sana. :)





and now she asked me. . . . .  .


mende nehh jugak larhh selalu sangat orang tanya kat aku. aku tatau kenapa uhh. penting sangat kew aku couple dengan sape?

ader harituhhhh. ader budak nehh cakap kat aku. 'untung larhh ader orang tuhh bahagia. untung larhhh'.

padahal aku sendiri ponn tak tahu. ader orang bahagia? saper pulak yang bahagia nehh? errr. aku kew? bila masa pulak aku yang bahagia nehh? -.-

aku penah cakap dekat someone nehh. aku nak dea declare dengan aku masa birthday aku 22.7 nehhh. dea ponn cakap okeyyy. saya akan tunggu masa tuhhh.

tapi harituhh aku bukak facebook dea. tengok tengok dea ader relationship dengan orang lain. takper larhh. nak buat macam mana kann? :')

2 comments:

shazwan: said...

Jgn ler sedih2 :)

miela lula said...

ehh. tak sedih ponn larhh :)