Segmen | Jom Terjah and Follow.


yeahhh..join lagi segmen..segmen nehh JOM TERJAH & FOLLOW..
aku tak beritau ponn korang dah tahu kann?sudah terang lagi bersuluh,tak payah bersuluh dengan lampu picit mahupun touchlight..ehh?per aku merepek nehh?

SYARAT-SYARAT DIA?

ouhh..senang yang amat..korang just baca jepp..then lepas baca tuhh buat..kekekeke~
1. Kena follow EIQA
2. Buat satu entri bertajuk Segmen | Jom Terjah and Follow
3. Letakkan dan tempekkan banner kat atas tue kat entri korang dan link ke blog EIQA.
4. Tuliskan kan pe azam korang untuk 2012 nie..
5. Dah selesai? Then, korang letakkan link url korang kat kotak komen EIQA.
   Contoh : http://kisahizatulatiqah.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-terjah-and-follow.html

APA AZAM SAYA TAHUN 2012 NEHH?
  • Saya dah dapat tawaran sambung belajar..so,saya nak belajar bersungguh-sungguh..dan nak capai hajat saya yang belum tercapai..
  • Saya akan pindah rumah tahun depan..so,saya nak rajin rajin kan diri saya nehh keluar jalan jalan ke rumah baru saya nanti..boleh dapat ramai bf kann?opzzz!!
  • Nak dapat lesen kereta..nehh hajat yang tak kesampaian..ingat nak buat lesen kereta tahun nehh..tapi apa kan daya..takder masa nak buat..dari bulan 1 sampai sekarang nak buat lesen kereta..tapi busy memanjang..
  • Saya nak jadi SINGLE! yea..tahun nehh baru saya tahu betapa bosan yang amat sangat hidup ber COUPLE nehh..ya allah,bosan gilosss..dapat pulak orang yang bosan lagi larhh bosan..better single then COUPLE.. :)
  • Saya nak jadi TINGGI!yea,yea saya nak jadi tinggi.. kawan kawan saya semua dah jadi tinggi..saya sorang jep masih pendek..euwww..setiap kali snap gambar dengan diaorang mesti saya yang paling pendek..malu~
  • Belajar makan SAYUR..nehh kot faktor sebab saya still pendek..masa kecik bukan makin makan sayur..bila dah besar dah tak nak makan sayur..err,saya ponn tak tahu kenapa susah sangat nak makan sayur..mama banyak kali dah suruh makan sayur..tapi tak makan makan jugak sayur..
* okehh..tuh jep kot azam saya tahun 2012 nanti..karang list penuh penuh karang tader saper nak baca pulak kann?hihihi..

13 comments:

Eiqa ciK said...

hai, thanx sudi join segmen eiqa.. :)

miela lula said...

hye. ouhh wc. no biggie. :)

puteri hanisah said...

dtg dari segman yg sama~follow saya yerk...
http://nysahanysa97.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-terjah-dan-follow.html

iRiS said...

singgah dari segmen yg sama..follow me back at
http://iris-everythinggonnabealright.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-terjah-dan-follow.html

puteri nur afiqah said...

hai akak... dri segmen yg sama..
sudah follow... nice blog ^_^
sudi2 la ke blog saya..
http://princessdiaryme.blogspot.com/

hope azam akak tercapai..

dhia adawiyah said...

hai , wow ! banyak nye azam ! hope semuanya tercapai . berusaha ! haha . harap dapat datang ke blog wieya ye .. :)

Y A N A :) said...

dtang dry segmen yg smea ,,,done follow u :)

miela lula said...

@puteri hanisah : done follow you.

@puteri nur afiqah : hye,tengs adek. just done follow you too. :)

@dhia adawiyah : hye,ingat nak tulis banyak lagi. hehe. oke,nanti saya datang.

@yana : done follow you too sayang. :)

e d r i n a . 피나 said...

belajar rajin2 sis .. ;)

miela lula said...

tengs sayang. :)

cikladybird said...

dtg dr segmen yg sama...
salam p'kenalan...^_^

Cik Rose Cute said...

Datang dari segmen yg sama..Sorry lambat terjah....
http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-terjah-and-follow.html

miela lula said...

ehh, takper takper. thanks follow. i will follow you back.